Davet

“21. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi” İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’nde 17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında fakültemizde gerçekleştirilecektir.
 İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde gerçekleştirilecek kongrede ulusal ve uluslararası çok sayıda veteriner fakültesi öğrencisi ile öğretim elemanları ve veteriner hekimleri bilimsel bir tartışma ortamında buluşturmayı amaçlanmaktadır. Ayrıca bu toplantıda multidisipliner bir oturum yapılması, sağlık alanında farklı disiplinlerdeki öğrencilerimizin bir araya getirilmesi de amaçlanmıştır.
 Kongrede veteriner hekimliği fakültesi öğrencileri başta olmak üzere tüm katılımcılarda bilimsel düşüncenin teşvik edilmesi, bilimsel araştırmalara daha çok katılımın sağlanması ve bilimsel bir anlayışla hazırlanan çalışmaların katılımcılara ve meslektaşlara sergilenebilmesi için olanaklar sunulacaktır. Ayrıca geleceğin veteriner hekim adaylarının birbirlerini tanıyabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmelerine yönelik olarak sosyal ortamlar için alt yapı da oluşturulacaktır. Tüm bu hedeflere ek olarak yurt dışı, İstanbul ve İstanbul dışından gelen konuklara sosyal ve kültürel programlar yoluyla Roma, Bizans ve Osmanlı İmparatorluklarına başkentlik yapmış, Cumhuriyet Türkiye’sinin en büyük ve dünyanın sayılı metropollerinden İstanbul’un tanıtımının da en çarpıcı şekilde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
 İlkbahar günlerinin ılık aydınlığında, büyüleyici panoramik mekânlarıyla İstanbul’da sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.